Novetats

Trobada de les Tres Federacions

Des de l'any 2010 la Federació de Música i balls de Mallorca participa a les Trobades Interilles de les tres Federacions d'Eivissa-Formentera, Menorca i Mallorca. Enguany la Trobada a Mallorca es celebra a Bunyola els dies 12 i 13 de novembre i està organitzada per l'Escola de ball de Bunyola.

Els grups que venen de les altres illes estan allotjats a la Granja-escola Jovent de Palma, totes les altres activitats, tallers, ballades i menjades es fan a Bunyola, al Col·legi Públic Mestre Colom.

Estau convidats a participar de les activitats de la Trobada. Si estau interessats podeu contactar amb nosaltres als telèfons: 620993069, 696730620 o al mail de l'Escola de ball.

Vos podeu descarregar el cartell i el programa aquí: http://dl.dropbox.com/u/44382244/Tres%20fedes.pdf


Tres fedes


Inici curs de ball

Un any més començam el curs escolar 2011-2012 amb molta il·lusió i volem oferir a totholm que estigui interessat a aprendre els balls populars i tradicional nostres l'oportunitat de venir al nostre local a ballar.

Enguany volem posar en marxa, a més del curset que es farà durant tot el curs, tallers monogràfics de cap de setmana per aprendre, millorar o practicar balls espécifics amb intensitat. Ja vos ho anirem informant amb temps.

Ara, per ara iniciam el curs de ball d'octubre a maig al nostre local "Casal d'Entitats Ciutadanes" C/ Sa Creu 23 de Bunyola:

Cartell curs-2


Preparació viatge a Tenerife

Preparant el viatge a Tenerife que farem del 17 al 22 d'agost. Assatjos cada dimarts i dijous al pati de l'escola de Bunyola.

Aprofitam per informar que dia 31 de juliol farem una ballada mostra a les 22.00 a Pollença per les Festes de La Patrona.


20110721_214543_000
20110721_214044_000


Ballada final de curs

Ballada popular amb motiu de la finalització de les classes de ball. Dia 29 de maig a les 19.00 hores a Sa Plaça de Bunyola. La sonada anirà a càrrec de l'Escola de ball de Bunyola i el grup convidat Pinyol Vermell de Campos.

Ballada final curs


XVI MEMORIAL ANDREU ESTARELLAS PASCUAL

Rejunida la Junta Directiva de l'Escola de ball de Bunyola dia 9 de febrer de 2011, constata que en data actual no hi ha hagut cap inscripció per a participar al Memorial, per a la qual cosa, i tal com especifiquen les Bases, es decideix anular el XVI Memorial Andreu Estarellas Pascual per falta de participació.

Bunyola 9 de febrer de 2011

Festa d'Es Quarteró

Dia 30 de gener serà la festa d'Es Quarteró, enguany tornam a Raixa.

Cartell


Convocatòria del XVI Memorial Andreu Estarellas Pasqual

Dins el XVI Memorial Andreu Estarellas Pascual, convocat per l’’Escola de ball de Bunyola, la família Estarelles Nadal i l’Ajuntament de Bunyola, es proposa l’elaboració de treballs originals d’investigació i recerca de tradicions populars dirigit als joves de tercer cicle de Primària del municipi de Bunyola.

Veure més informació a la pàgina dedicada al Memorial.

Renovam el nostre web

A partir d'aquest mes de novembre hem començat a renovar aquest espai, volem que sigui més actiu i mes atractiu.

Esperam que vos agradi i perdonau les errades que hi pogueu trobar. Ara estarem una temporada de renovació.


© Escola de ball de Bunyola 2010